Bodrum yat kiralama fiyatları 2023? Bodrum tekne turu fiyatları 2023 Bodrum gezilecek yerler

Türkiye’nin dünya çapında ün salmış tatil beldelerinin başında gelen Bodrum her yıl olduğu gibi bu yıl da ziyaretçi akınına uğradı. Bodrum’un mavi sularının keyfini çıkarmak isteyen tatilciler yat kiralama fiyatlarını ve tekne turu fiyatlarını araştırıyor. Peki Bodrum yat kiralama fiyatları ne kadar 2023? Bodrum tekne turu 2023?

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2023 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2023 14:15
https://www.yalovahayat.com/

Türkiye’nin güney batı sahilinde, Muğla ili sınırları içerisinde yer alan Bodrum Türkiye’nin en önde gelen tatil bölgelerinden biridir. Bodrum dünya çapında nam salmış bir tatil bölgesidir. Hem yurtiçi hem de yurtdışından milyonlarca ziyaretçinin akınına uğrayan Bodrum yaz aylarında değim yerindeyse tıklım tıklım oluyor. 

Fakat 2023 yılında Türkiye’de uygulanan vergi zamlarından dolayı Bodrum hem yerli hem yabancı turistler için oldukça pahalı bir tatil rotası konumuna geldi. Öyle ki yurtdışından gelen yabancı turistler Bodrum’un önceki yıllara göre çok pahalı olduğunu ve uzun süre tatil yapamayacaklarını dile getirdiler.

Bodrum, denizin, dağların ve çam ormanlarının birleştiği muhteşem doğal güzelliklere sahip bir tatil beldesidir. Bodrum ziyaretçilerine hem denizin eşsiz mavisini hem doğanın muhteşem yeşilini bir arada yaşatıyor.

Türkiye’nin en gözde tatil beldelerinden birisi olan Bodrum, muhteşem denizi, doğal güzellikleri, çam ormanları, tabiat parkları, eşsiz koyları ve sayısız plajları, lüks tatil köyleri, otel ve resortları, restoranları, gece kulüpleri ve alışveriş imkanları ile yerli ve yabancı turistlere unutulmayacak bir tatil imkânı sunmaktadır. Bodrum yat kiralama fiyatları ne kadar 2023? Bodrum tekne turu 2023?

Bodrum yat ve tekne kiralama 2023

Bodrum denince akla masmavi ve berrak suyu gelir, tatilcilerin de en çok tercih ettiği şey Bodrum’un eşsiz sularına dalış yapmaktır. Bodrumda yat kiralayarak birbirinden farklı koylara gidebilir hem gezebilir hem de daha sakin ve temiz sularda yüzebilirsiniz. Bodrum’da tekne kiralamak denince akla hemen aşırı lüks ve şatafatlı tekneler, yatlar ve guletler gelir. Fakat doğru bir araştırma ile her cebe ve her standarda uygun yat ve tekne kiralama seçenekleri bulabilirsiniz. Bodrum’da tatil yapmak isteyenler için oldukça lüks, konforlu ve birbirinden farklı donanımlara sahip konaklama imkanlı yatlar ve tekneler mevcuttur. Aynı zamanda daha uygun fiyatlı birçok kişi tarafından tercih edilebilecek normal standartlarda tekneler ve daha küçük yatlar da mevcuttur.

Haftalık kirası 20 bin € olan yatlar varken günlük kirası 5.000 bin TL olan gezi tekneleri de mevcuttur.

Bodrum’da günlük minimum tekne kiralama ücretleri 10-12 bin TL’den başlamaktadır. Yaz aylarının başlamasıyla Haziran-Temmuz-Ağustos sezonunda fiyatlar daha da artmaktadır. Konaklamalı tekne turlarında fiyatlar 25 bin TL’dir

Günlük turlar, sabah saat 10:00 ile 17:00 arası gerçekleşir.

Bodrum’da günlük maksimum yat kiralama ücreti 60-80 bin TL arasında değişmektedir.

Bodrum’da lüks yatların aylık kirası 1.800.000 TL’ye kadar çıkmaktadır.

Bodrum Tekne Turu Fiyatları 2023

Yetişkin fiyatı 450 TL, 7-12 yaş arası çocuk fiyatı 350 TL, 0-6 yaş arası ücretsizdir.

Bodrum gezilecek yerler

Güvercinlik, Torba, Göltürkbükü, Gündoğan, Yalıkavak, Gümüşlük, Kadıkale, Turgutreis, Akyarlar, Yahşi, Ortakent, Bitez, Konacık, Gümbet, Bodrum Merkez, Mumcular, Yalıçiftlik, Mazı Köy