Bayram tatilinde aktivite arayanlar için yepyeni filmler gösterime girdi

Bayram tatilinde ne yapacağını düşünen sinemaseverler için bu hafta gösterime giren yeni filmler, özellikle animasyon rüzgarının estiği sinemalarda izleyicilerini bekliyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2024 01:21
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2024 01:21
https://www.yalovahayat.com/

Yalova’da Özdilek Alışveriş Merkezinde hizmet veren Cinetime ve Star AVM’de hizmet veren Cinemapink, gösterime yeni giren filmlerle bayramda da sinemaseverleri bekliyor. Bayram tatilini kültürel aktivitelerle değerlendirmek isteyen Yalovalılar için farklı kategorilerdeki filmler hem yetişkinlere hem de çocuklara hitap ediyor. Dram, korku, psikolojik gerilim, komedi, aksiyon ve biyografi türlerindeki filmlerle yetişkinleri bekleyen sinema salonlarında çocuklar için birbirinden keyifli animasyon filmleri yer alıyor.

Filmlerin detayları

Bad Boys-Ya Hep Ya Hiç: Şimdiye kadar yaşadıkları en büyük sıkıntıyla karşı karşıya kalan Mike ve Marcus'un hikayesini konu ediyor. Yüzbaşı Howard haksız yere uyuşturucuyla ilgili suçlarla itham edilir. Bu durum üzerine Bad Boys onun adını temize çıkarmak için harekete geçer.

Furiosa: Bir Mad Max Destanı: George Miller imzalı film, Mad Max: Fury Road filminde yer alan Furiosa karakterinin kökenlerini ve nasıl güçlü bir savaşçıya dönüştüğünü anlatıyor. Dünya çökerken, genç Furiosa Nice Annelerin Yeşil Diyarı’ndan kaçırılır ve Savaş Lordu Dementus liderliğindeki büyük bir Motorcu Sürüsü'nün eline düşer. Çorak Topraklar'da ilerlerken, Ölümsüz Joe'nun başkanlık ettiği Kale'ye gelirler. İki diktatör egemenlik için savaşır. Bu sırada Furiosa eve dönüş yolunu bulmak çabalarken birçok sınavdan sağ çıkmak zorundadır.

Garfield: Jim Davis tarafından 1978 yılında yaratılan ve hikâyeleri karikatür sayfalarından televizyona kadar uzanan Garfield'ın animasyon filmi, kayıp babası Vic ile yolları yeniden kesişen Garfield'ın, arkadaşı Ollie ile birlikte yaşadığı maceraları konu ediniyor.

Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık, Maze Runner üçlemesine imzasını atan Wes Ball’un yönettiği film, Sezar’ın saltanatını takip eden birkaç neslin gelecekte, baskın tür olan maymunların uyumlu bir şekilde yaşarken insanların gölgede yaşamaya mecbur kaldığı bir dünyaya seyircileri davet ediyor.

Adak: borçlarını ödemek için türlü planlar yapan bir adamın ve ailesinin başına gelen korkunç olayları konu alıyor. Cenaze Evi hizmeti veren babasının yanına eşiyle birlikte giden Arthur, kendi borçlarından kurtulmak için gizlice evi ipotek ettirmeye çalışır. Hamile olan eşi Claire ve babası Saul’un hiçbir şeyden haberi yoktur. Ziyaretleri sırasında bedeninde kötü bir ruh saklanmış olan bir adamın defin işlemlerini Arthur üstlenir.

 

Combat Wombat: Kasabanın yeni süper kahramanı olan Maggie'nin hikayesini konu ediyor. Maggie, Sanctuary kasabasından bir Wombat'tır. Güçlü karakteriyle tanınan kadın, kocasının ortadan kaybolmasından bu yana çocuklarını tek başına büyütür. Bir gün, herkesin önünde, genç şeker planörü Sweetie'yi kurtarır ve kasabanın yeni kahramanı Combat Wombat olur.

Kung Fu Panda 4: Ejderha Savaşçı Po’yu, eşsiz cesareti ve çılgın dövüş sanatları yetenekleriyle kötü adamları alt ettiği ölüme meydan okuyan üç maceradan sonra, kader yeniden çağırır. Artık dinlenmesi için. Daha açık söylemek gerekirse, Huzur Vadisi'nin Ruhani Lideri olması için görevlendirilir. Bu da birkaç sorun ortaya çıkarır.

Gözcüler: 28 yaşında bir sanatçı olan Mina'nın İrlanda'nın batısındaki geniş ve el değmemiş bir ormanda mahsur kalmasını konu alıyor. Bir sığınak bulan Mina, bilmeden her gece gizemli yaratıklar tarafından izlenen ve takip edilen üç yabancıyla birlikte kapana kısılır ve gerilim dolu dakikalar başlar.

3. Gece Habis: Depremden sonra ailesi ile İstanbul'a yerleşen Defne'nin yaşadığı kabus dolu günler anlatılıyor. Defne ve ailesi depremden sonra İstanbul’a yerleşmiştir. Defne için bir anda kabus dolu günler başlamıştır. Defne ailesinden de şüphe eder ancak elinde hiç bir bilgi yoktur. İlk ve ikinci gece korku dolu geçer. Üçüncü gecenin sabahında ise üzerindeki musallatı öğrenir. Ama öğrendiği şey sadece musallat değildir. Habis cinlerinin onun için üçüncü gece geleceğidir.

Ters Yüz 2: Artık bir ergen olan ve çok daha çılgın, kişiselleştirilmiş duygularla uğraşmak zorunda olan Genç Riley'nin maceralarını konu ediyor.

An: Epilepsi hastalığını iyileştirmek için çalışmalar yapan bir doktorun hikayesini konu ediyor. Nöroloji uzmanı olan Çağrı, epilepsi hastalığını iyileştirmek için çalışmalar yapmak için bir şirketten fon alır. Çalışmalarını geliştiren Çağrı, epilepsi nöbeti esnasında hastalarının mekan odaklı zaman kırılması yaşadığını keşfeder.

Serap Polat