Başkan Turan Canbay, Karamürsel’de bahar şenliğine katıldı

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, Karamürsel Fulacıklılar Kültür Kalkınma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Bahar Şenliğine katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2024 03:13
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2024 03:13
https://www.yalovahayat.com/

Fulacıklılar Kültür Kalkınma ve Dayanışma Derneği ve Fulacık Muhtarlığı tarafından bu yıl 11’incisi gerçekleştirilen geleneksel bahar şenliğine Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay başta olmak üzere Yalova’dan birçok vatandaş katıldı. Şenlik için Yalova merkezden Taşköprü Beldesinden, Subaşı kalıcı konutlarından ve Altınova’dan servis kaldırıldı.

Canbay, “Dostlarımızla bir araya geldik”

Karamürsel Belediye Başkan Vekili İlkay Kaya, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, Fulacıklılar Kültür Kalkınma ve Dayanışma Derneği Başkanı Tahsin Uslu ve Fulacık Muhtarı Ömer Can başta olmak üzere köy muhtarlarının, dernek üyelerinin, Yalova ve Karamürsel’de yaşayan vatandaşların katıldığı şenlik, renkli görüntülere sahne oldu. Fulacık Mesire Alanında gerçekleştirilen şenlik saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından Fulacıklılar tarafından yöreye özgü kıyafetler giyilerek oyunlar oynandı.

Davul ve zurna eşliğinde halk oyunları oynayan katılımcılar, çuval giyip koşu yarışması yaptı. Bahar Şenliğinde dostlarıyla bir arada olup keyifli vakit geçirdiklerini aktaran Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, organizasyonda emeği geçenleri tebrik ederek, misafirperverliklerinden köy halkına teşekkür etti.

Serap Polat