Başkan Tavşan ziyaretçilerini ağırlıyor

Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, Yalova Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Çetin ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2024 01:20
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2024 01:20

Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan makamın kapılarını ziyaretçilere açmaya devam ediyor. Hemen hemen her gün çok sayıda vatandaşı makamında ağırlayarak, istişarelerde bulunan Başkan Tavşan, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti sık sık ifade ediyor. Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan’a son olarak, Yalova Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Çetin ve yönetim kurulu üyeleri ziyarette bulundu. Kadıköy Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede Yalova, Kadıköy ve güncel konular hakkında fikir alışverişleri gerçekleştirilerek istişarelerde bulunuldu.

Başkan Tavşan’a yeni görevinde hayırlı olsun temennilerini ileterek, başarılar dileyen Çetin ve yönetim kurulu üyeleri devamında ise odanın çalışmalarından bahsederek, samimi bir ortamda sohbet gerçekleştirdi. Oda yönetimi, Başkan Tavşan’a misafirperverliği adına teşekkür ederken, Başkan Tavşan da oda yönetimine hayırlı olsun temennileri ve nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkürlerini iletti. Gerçekleştirilen ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Murat Can Aytemur