Başkan Tavşan'dan anlamlı hareket

Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan, vatandaşların iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmaya devam ediyor. Başkan Tavşan Kadıköy İlköğretim Okulu’nun düzenlemiş olduğu programa katıldı ve öğrencilere hediyelerini takdim etti.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2024 03:49
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2024 03:49

Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz göreve geldiği günden bu yana sık sık vatandaşlarla bir araya geliyor ve halkın içerisinde bir başkan olarak iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmayı ihmal etmiyor. Sosyal belediyecilik anlayışla yoluna devam eden Başkan Tavşan, bu kapsamda belde halkının fikirlerini önemsiyor, vatandaşların talep ve önerilerini dikkate alıyor.

Kısa süre içerisinde halk tarafından da oldukça sevilen Tavşan son olarak, Kadıköy İlköğretim Okulu’nun düzenlemiş olduğu programa katıldı. Burada öğrencilerin ve öğretmenlerin mutluluğuna ortak olan Başkan Tavşan devamında ise öğrencilere hediyelerini takdim ederek, hayatlarında başarılar diledi. Öğrencilerle teker teker sohbet eden ve tanışan Başkan Tavşan öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaşırken aynı zamanda da renkli anlara sahne oldu.

Bu anlamlı hareket, belde halkı tarafından da takdirle karşılandı ve Tavşan'ın halkla iç içe bir yönetim anlayışını sergilediğinin bir göstergesi oldu.

Murat Can Aytemur