Başkan Oral, Miraç Kandili’ni kutladı

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Birliğe, beraberliğe, kardeşliğe ve dayanışmaya ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde kandillerin ve mübarek günlerin önemi büyüktür” dedi

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2024 00:52
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2024 00:52
https://www.yalovahayat.com/

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı. İslam aleminin Miraç Kandili’ni kutlayan Başkan Oral, “İnsanlara rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edenlerin dualarının kabul olduğu önemli gecelerden birini daha idrak edeceğiz. Birliğe, beraberliğe, kardeşliğe ve dayanışmaya ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde kandillerin ve mübarek günlerin önemi büyüğüdür. Peygamber Efendimizin en büyük mucizesi iyi anlaşılmalıdır. Allah’ın rahmetinin sağanak sağanak yağdığı gecede dua ve ibadetlerin kabul edildiği unutulmamalıdır” dedi.

“Dualarımızı eksik etmeyelim”

Aynı zamanda Kahramanmaraş depreminin yıl dönümüne gelen gecede, depremzede vatandaşların da dualardan eksik edilmemesi gerektiğini ifade eden Başkan Oral, “Bu mübarek günlerde dünyanın birçok yerinde zulüm gören kardeşlerimiz ile depremzedelerimizi hem manevi hem de maddi olarak unutmayalım. Bu düşüncelerle tüm İslam aleminin Miraç Kandili’ni en içten dileklerimle kutlar, insanlığa huzur, barış ve hayırlar getirmesini temenni ederim” diye konuştu.