Başkan Gürel'e anlamlı hediye

Yalova Lisesi Müdürü Derya Arıcı, Okul Aile Birliği Başkanı Yeşim Aydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Yalova Belediyesi’ne giderek Başkan Mehmet Gürel’i makamında ziyaret etti. Okul yönetimi burada anlamlı bir jest yaptı ve öğrenci kütük defterini Başkan Gürel’e hediye etti.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2024 15:58
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2024 15:58

Yalova Lisesi Müdürü Derya Arıcı, Okul Aile Birliği Başkanı Yeşim Aydın ve yönetim kurulu üyeleri, Yalova Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Mehmet Gürel ile bir araya geldi. Kendisi de Yalova Lisesi mezunu olan Başkan Gürel, konukları ile birlikte okul hakkında eski günlere ve günümüze dair sohbet gerçekleştirdi. Okul yönetimi, devam eden eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında Başkan Gürel’i detaylıca bilgilendirdi. Başkan Gürel’de okulda yürütülen faaliyetleri can kulağıyla dinledi. Güncel konular üzerine istişarelerle devam eden görüşmede, Okul yönetimi tarafından Başkan Gürel’i duygulandıran anlamlı bir jest yapıldı. Yalova Lisesi’nde okuduğu döneme ait olan, öğrenci kütük defterini Başkan Gürel’e hediye eden yönetim, Yalova Belediye Başkanlığı’nda Mehmet Gürel’e başarılar diledi. Ziyaret toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ve karşılıklı teşekkürler ile birlikte sona erdi.

“Teşekkür ederim’’

Kendisine gerçekleştirilen bu anlamlı ziyaret sonrasında kısa bir açıklamada bulunan Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel sözlerinde şu ifadelere yer verdi, ‘’Mezunu olduğum, şehrimizin simge okullarından Yalova Lisesi’nin değerli Müdürü Derya Arıcı’yı, Okul Aile Birliği Başkanı Yeşim Aydın’ı ve Yönetim Kurulu Üyelerini misafir ettik. Kendilerine nazik ziyaretleri ve ortaokul ve lise öğrenci kütük defterimi hediye ettikleri için teşekkür ederim.’’

Murat Can Aytemur