Başkan Fazlaca, minik itfaiyecilerle birlikte ‘İtfaiyeciler Haftasını’ kutladı

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, Altınova İtfaiye Amirliğini ziyaret ederek itfaiye haftasını kutladı. Başkan Fazlaca’ya, minik itfaiyecilerde eşlik etti.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2024 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2024 11:53

Minik itfaiyecilere toplumsal olaylara nasıl müdahale ettiklerini aktaran Altınova Belediyesi İtfaiye Amiri İskender İnce,’’ İtfaiyeciler haftamızda hem Belediye Başkanımız Yasemin Fazlaca’yı hem de gönüllü minik itfaiyecilerimizi ağırladık. Öğrencilere itfaiye personelinin, itfaiyenin nasıl çalıştığını ve toplumsal olaylara nasıl müdahale ettiğimizi aktardık.’’ dedi.

Fazlaca, itfaiyecilerin haftasını kutladı

İtfaiyecilerin 7/24 kutsal bir görevi yerine getirdiğini ifade eden Altınova Belediye Başkanı Fazlaca,’’ İtfaiye teşkilatı, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak amacıyla büyük bir özveri ile çalışmaktadır. Yangınların yanı sıra doğal afetlerde ve kazalara daha hızlı müdahale edecek şekilde erekli personel ve araç gereçlerle güçlendirilmektedir.

İtfaiye personellerimiz 7 gün 24 saat canla başla hizmet vermektedir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm itfaiye teşkilatımızın haftasını kutlarım.’’ diye konuştu.

Ziyarette itfaiye üniforması giyerek renkli görüntüler de oluşturan çocuklar, kendileri için hazırlanan ‘minik itfaiye aracını’ kullandı.