Başkan Canbay uyardı, “Sahip çıkalım ve koruyalım”

Yalova’nın önemli beldelerinden biri olan Subaşı Belediyesi, sosyal medya hesapları üzerinden yapmış olduğu paylaşımda vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2024 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2024 16:12

Yalova’nın bilinen beldelerinden biri olan Subaşı’dan önemli bir duyuru geldi. Subaşı Belediyesi, sosyal medya hesapları aracılığıyla vatandaşları bilgilendirici bir paylaşımda bulundu.

Belediye, paylaşımlarında vatandaşların çocuk oyun parklarında dikkat etmesi gereken konulara dikkat çekti. Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay’ın yaptığı uyarılarda, “Oyun parklarımızda çocuklarımız güvenli ve eğlenceli vakit geçirmek istiyor. Ancak son zamanlarda gözlemliyoruz ki çocuk oyun parklarımıza zarar verme ve çevreyi kasten kirletme durumlarıyla karşı karşıya geldiğimizi görüyoruz. Değerli komşularım, Subaşı hepimizin. Yapılan çalışmalar hepimizin vergisiyle yapılıyor. Kırıp, kirletmek yerine sahip çıkalım ve koruyalım. Zarar verenleri ise lütfen belediyemize bildirelim” ifadelerine yer verildi.

Bu uyarıyla birlikte, hem yerel halkın hem de ziyaretçilerin ortak kullanım alanlarını korumak ve düzeni sağlamak amacıyla daha dikkatli olmaları gerektiği vurgulandı.

M. Tunç Tanrıverdi