Başkan Canbay sanatın ve sanatçının yanında

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, Karamürsel Halk Eğitim Merkezi'nde Dekoratif Sepet Örücülüğü kursu veren Belediye Meclis Üyesi Canan Neşeli’nin Karamürsel Kültür Merkezi'nde düzenlenen sergide standını ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2024 02:30
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2024 02:30

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay sanata ve sanatçıya verdiği değeri bir kez daha gözler önüne serdi. El emeği ürünlere ve sanatın her dalına duyduğu saygıyı sık sık dile getiren Başkan Canbay anlamlı bir harekette bulundu ve Karamürsel Halk Eğitim Merkezi'nde Dekoratif Sepet Örücülüğü kursu veren Belediye Meclis Üyesi Canan Neşeli’nin Karamürsel Kültür Merkezi'nde düzenlenen sergide standını ziyaret etti. Burada ürünleri detaylıca inceleyen Başkan Canbay aynı zamanda da yapım aşamaları hakkında Canan Neşeli’den bilgi almayı ihmal etmedi. Devamında burada yer alan Eğitmenleri ve kursiyerleri teker teker tebrik eden Başkan Canbay, emeği geçen herkese gelecekteki çalışmalarında başarılar diledi.

Bu ziyaret, Başkan Canbay'ın sanata ve sanatçıya olan desteğini bir kez daha gösterirken, yerel sanatın ve el emeğinin önemini vurguladı. Başkanın samimi katılımı, el emeğinin toplum içerisindeki değerini ve etkisini güçlendirdi.

Canbay sergi sonrası yapmış olduğu açıklamada, ‘’ Karamürsel Halk Eğitim Merkezi'nde Dekoratif Sepet Örücülüğü kursu veren Belediye Meclis Üyemiz Canan hanımın, Karamürsel Kültür Merkezi'nde düzenlenen sergide standını ziyaret ederek, çalışmalarını inceledik. Üretilen eserleri incelemekten oldukça keyif aldım. Eğitmenleri ve kursiyerleri tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur