Başkan Arslan altyapı çalışmalarını yerinde inceledi

Armutlu Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Karşıyaka Mahalesi Tavşantepe Bölgesinde yürütülen altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2024 03:47
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2024 03:47

Armutlu Belediyesi, ilçe genelinde sürdürdüğü bakım-onarım ve altyapı çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Şimdiye kadar çok sayıda bölgede bu çalışmaları gerçekleştiren ekipler son olarak, Karşıyaka Mahallesi Tavşantepe Mahallesi’de çalışmalarını sürdürüyor.

Armutlu Belediye Başkanı Cengi Arslan’da, mahalle sakinlerinin beklenti ve ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla yapılan bu çalışmaları yerinde gözlemledi ve ilerleme hakkında detaylı bilgi aldı.

Arslan, halkın yaşam kalitesini artırmayı hedefleyen bu tür girişimlerin önemine vurgu yaparak, belediyenin sürekli iyileştirme çabalarını desteklediğini belirtti. Armutlu Belediyesi'nin altyapı çalışmaları, ilçe genelindeki çeşitli bölgelerde devam ediyor ve halkın günlük yaşamını kolaylaştıracak önemli adımlar olarak değerlendirilirken vatandaşlar tarafından da olumlu olarak karşılanıyor.

‘’Devam edeceğiz’’

Başkan Arslan incelemeler sonrasında yapmış olduğu açıklamada, ‘’Belediye ekiplerimizin Karşıyaka Mahallesi,Tavşantepe Bölgesinde yürütmüş olduğu altyapı bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceledim ve detaylı olarak bilgi aldım. Gece gündüz demeden halkımız için hizmet etmeye devam edeceğiz’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur