Başkan Acar, Flash Sushi’nin açılışını gerçekleştirdi

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, işletmeciliğini Serap Angün, Ceren Sevim ve Galip Şirinli'nin yaptığı ‘Flash Sushi’ isimli işletmenin açılışını gerçekleştirdi

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2024 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2024 16:03

Yalova Rüstempaşa Mahallesi Huzur Sokak'ta bulunan ve halk arasında ‘Kafeler Sokağı’ olarak bilinen bölgede yeni bir işletme daha kapılarını açtı. Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, işletmeciliğini Serap Angün, Ceren Sevim ve Galip Şirinli'nin yaptığı ‘Flash Sushi’ isimli işletmenin açılış kurdelesini CHP Yalova Merkez İlçe Başkanı Kemal Sürel ve Yalova Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Şenol Ulutürk ile birlikte kesti.

Açılışta konuşan Başkan Acar, her yeni işletmenin Yalova ekonomisine güç kattığını belirterek, "Bu tür girişimler şehrimizin kalkınmasında büyük rol oynuyor. İşletme sahiplerine hayırlı ve bol kazançlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kurdelenin kesilmesinin ardından işletme sahipleriyle sohbet eden Acar, yeni işletmenin bölgeye getireceği canlılıktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İşletmeciler ise açılışa katılan herkese teşekkür ederek, "Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için çok mutluyuz. Flash Sushi’yi Yalova halkına en iyi hizmeti sunacak şekilde işletmek için elimizden geleni yapacağız” dediler.