“Basın milletin vicdanının da sesidir”

Yalova Lisesi eski müdürü ve tecrübeli eğitimci Aziz Deniz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Yalova Hayat Gazetesi’ni ziyaret etti. Deniz, gazetemizin ilkeli ve duyarlı gazetecilik çalışmalarından dolayı teşekkür etti

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2024 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2024 12:59
https://www.yalovahayat.com/

Yalova Lisesi eski müdürü Aziz Deniz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetemize bir ziyaret gerçekleştirdi. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Ömrüye Tunç ve gazetemiz personelleriyle bir araya gelen Deniz, gazeteciliğin demokrasinin olmazsa olmazlarından birisi olduğunu belirtti.

Deniz, ziyaretinde şunları söyledi; “Basınımız çok önemli bir görevi ifa ediyor. Zira basın milletin gözü kulağı olmasının yanı sıra vicdanın sesi olmakla da yükümlüdür. Bu anlamda kitleleri harekete geçirmek gibi büyük bir gücü elinde tutan basın, demokrasimizin olmazsa olmazlarından birisidir. Yalova özelinde ise basınımızın zor şartlarda görevlerini ifa ettiklerini biliyor ve yakından da gözlemliyorum. Ekonomik zorluklar gazeteciliği her geçen gün daha da zorlaştırmaktadır. Ben bu anlamda Yalova Hayat Gazetesi’ne ortaya koyduğu ilkeli ve duyarlı gazetecilik çalışmalarından dolayı teşekkürü bir borç biliyorum.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Tunç ise çalışmalarımız hakkında bilgiler vererek Aziz Deniz ile bir süre daha istişarede bulundu. Tunç, “Yalova Lisesi’nin eski müdürü ve tecrübeli bir eğitimci olan Aziz Deniz’i gazetemizde ağırlamaktan onur duyduk. Gazeteciler Günü vesilesiyle bize gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Gazetemiz, her zaman Yalova’nın gelişmesi ve kalkınması için çalışan, doğru ve tarafsız habercilik anlayışıyla halkımızın sesi olmaya devam edecektir” dedi.