Başhekim Ergenç, Acil Servis ekibi ile bir araya geldi! "Acil sağlık hizmetlerimizin kalitesini artırmayı hedefliyoruz"

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ergenç, acil tıp uzmanları ve yeni atanan pratisyen hekimlerle bir araya gelerek acil servis hizmetlerini değerlendirdi

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2024 15:53
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2024 15:53

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ergenç, hastanede görev yapan acil tıp uzmanları ve pratisyen hekimlerle düzenlenen toplantıda önemli açıklamalarda bulundu. Acil Servis hizmetlerinin geliştirilmesi ve yeni atanan hekimlerin adaptasyonu üzerine gerçekleştirilen toplantıya ilişkin konuşan Ergenç, “Acil sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak en büyük hedefimiz. Yeni atanan hekimlerimizle birlikte, hastalarımıza en iyi hizmeti sunabilmek için karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Hekimlerimizin taleplerini ve önerilerini dinleyerek, ihtiyaçları tespit ettik” dedi.

Toplantının verimli geçtiğini vurgulayan Ergenç, "Hastanemize yeni katılan doktorlarımızla birlikte, sağlık hizmetlerimizin daha ileriye taşınması için planlamalar yapmaya devam ediyoruz. Bu tür toplantılarla, ekip ruhunu güçlendirerek hastalarımıza daha iyi hizmet vereceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu.

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servisi, yenilenen ekibiyle hizmet kalitesini daha da artırmayı hedefliyor.