Aydın, Müdür Karakuş’a veda ziyaretinde bulundu

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kocaeli İl Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Salih Aydın, Yalova İl Sağlık Müdürlüğü Uzm. Dr. Osman Karakuş’a veda ziyareti gerçekleştirdi. Karakuş, Yalova’da görev süresi içerisinde yaptığı faaliyetler için Aydın’a teşekkürlerini sunarak yeni görevinde başarılar diledi.

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2024 13:18
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2024 13:18

SGK Yalova İl Müdürlüğü görevini gerçekleştirirken, Kocaeli SGK İl Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Salih Aydın veda ziyaretlerine devam etti. Bu kapsamda Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş’u makamında ziyaret eden Aydın, görev süresi içerisinde SGK ve Yalova İl Sağlık Müdürlüğü arasında süren koordinasyon ve işbirliğinden dolayı teşekkür etti.

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş ise, Mehmet Salih Aydın’ı SGK Kocaeli İl Müdürü olarak atanmasından dolayı tebrik etti. Verimli bir görüşmenin gerçekleştirildiği veda ziyaretinde İl Sağlık Müdürü Osman Karakuş ve Mehmet Salih Aydın bir süre daha istişarede bulunmaya devam ettiler.

Yalova İl Sağlık Müdürlüğü sosyal medya hesabından konuyla ilgili olarak yaptığı paylaşımında, “Yalova Sosyal Güvenlik İl Müdürü iken Kocaeli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğüne atanan Mehmet Salih Aydın İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Osman Karakuş'a veda ziyaretinde bulundu. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

M. Tunç Tanrıverdi