Atölye Pythia’dan şehit çocuklarına hediye

Alternatif Kadın Üretim ve İşletme Kooperatifi’nin bünyesinde kurulan Atölye Pythia 2024-2025 Workshop ve El Sanatları Hobi Kursları kapsamında tanışma toplantısı yapıldı. İpek Koza Hobi Kursu Tanışma Toplantısı’nda yapılan çalışmalar şehit çocuklarına hediye edilmek üzere tasarlandı..

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2024 13:19
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 13:19
Çocuklar İçin Beceri Geliştirme Ve Zanaat Öğrenme Kursları

S.S. Alternatif Kadın Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Meral Evcin Özdemir, çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunarak, “Atölye Pythia 2024-2025 Workshop ve El Sanatları Hobi Kursları kapsamında Seramik Takı, Butik Dikiş, Ev Tekstil Ürünleri, Nakış Saatleri, Boncuk Dokuma, Hasır Örme, Taş Boyama, Ahşap Boyama, Ahşap Oyuncak Yapımı, Makrome, Anne-Çocuk Atölyeleri ve İpek Koza Hobi Kurslarımıza kayıtlar başlamıştır. Bu sene ayrıca çocuklarımız için beceri geliştirme ve zanaat öğrenme kurslarımız yapılacaktır” dedi.

Atölye Pythia 2024-2025 Workshop ve El Sanatları Hobi Kursları

Atölye Pythia 2024-2025 Workshop ve El Sanatları Hobi Kursları kapsamında açılan İpek Koza Hobi Kursu Tanışma Toplantısı yapıldı. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı / İpek Kozası Eğitmeni Meral Evcin Özdemir tarafından verilecek olan İpek Koza Hobi Kursu, bu yıl yoğun katılımla hayat buluyor. İpek Koza Hobi Kursu’nun 17 öğrenci ile yapılacağını dile getiren İpek Kozası Eğitmeni Özdemir, etkinliğin 31 Aralık’ta son bulacağını ifade etti.

Dileyen Herkes Katılabilir

Alternatif Kadın Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı ve aynı zamanda Kültür ve Turizm Bakanlığı İpek Kozası Eğitmeni olan Meral Evcin Özdemir, bundan sonra da atölye çalışmalarına devam edeceklerini belirterek, “Bugün İpek Koza El Sanatları kursiyer tanışmasında güzel bir giriş yaptık. Yeni kursiyerlerimizle bugün yaptığımız ürünleri şehit çocuklarına verilmek üzere niyetlendik. Gönlü güzel kursiyer arkadaşlarıma teşekkürler. Fatih Caddesi No 100 / A adresinde yer alan Atölye Pythia’ya dileyen herkesi bekleriz” diye konuştu.

Hobi Kursları İle Bir İlke Daha İmza Atıldı

Yalova’da yedi girişimci kadının bir araya gelmesi ile kurulan ve ‘Workshop’ etkinliklerinin yoğunluğu ile bilinen kooperatifte bu yıl ilk kez El Sanatları Hobi Kursları’nı başlattıklarını hatırlatan Özdemir, yeni yapılacak etkinliklerle ilgili bilgilendirmelerin Atölye Pythia’nın sosyal medya hesaplarından yapılacağını da sözlerine ekledi.