Armutlu’da ‘Ne Olacak Halim’ heyecanı

Armutlu’da bu yaz drama ve oyunculuk eğitimlerine başlayan Arthouse Film Akademi’nin katkılarıyla ve belediyenin “ücretsiz yaz etkinlikleri” çerçevesinde 30 Ağustos Cuma günü saat 22:00’da İskele Meydanı’nda “Ne Olacak Halim” adlı romantik aile komedi filmi gösterilecek.

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2024 15:47
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2024 15:47

Armutlu Belediyesi’nin “ücretsiz yaz etkinlikleri” çerçevesinde bu yaz drama ve oyunculuk eğitimlerine ev sahipliği yapan Arthouse Film Akademi’nin katkılarıyla, 30 Ağustos Cuma günü saat 22:00’da İskele Meydanı’nda açık hava sinema etkinliği düzenleniyor. Etkinlikte, yerli komedi filmi “Ne Olacak Halim” sinemaseverlerle buluşacak. Gösterim sonrası Arthouse Film Akademi’nin kurucu eğitmeni, aynı zamanda “Ne Olacak Halim” filminin yönetmen ve senaristi Semra Dündar’la yüz yüze bir söyleşi gerçekleştirilecek.

Armutlu Belediyesi tarafından konu ile alakalı olarak yapılan duyuruda, “Arthouse Film Akademi kurucu ve eğitmeni Semra Dündar’ın hem yazıp hem de yönettiği ‘NE OLACAK HALİM’ adlı sinema filmi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda, belediyemiz işbirliğiyle halka açık olarak ücretsiz gösterilecektir. Başrollerinde Emre Altuğ ve Algı Eke, Lemi Filozof gibi oyuncuların yer aldığı romantik aile komedisi filmini birlikte izlemek için, İskele Meydanı’nda Saat 22:00’de açık hava yazlık sinemada buluşalım! Sandalyeni Kap Gel” açıklamasında bulundu.

M. Tunç Tanrıverdi