Armutlu Belediye Başkanı Arslan: Kurallara uymaya özen gösterelim

Yalova’nın yaz aylarında popülerleşen güzide ilçesi Armutlu’nun Belediye Başkanı Cengiz Arslan, sosyal medya üzerinden vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2024 06:34
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2024 06:34

Yalova’nın yaz aylarında popülerleşen güzide ilçesi Armutlu'nun Belediye Başkanı Cengiz Arslan, sosyal medya üzerinden vatandaşlara önemli bir çağrıda bulundu. Başkan Arslan, ilçede düzenin ve çevre kirliliğinin önlenebilmesi için kurallara uymanın önemini vurguladı.

Başkan Arslan, paylaşımında “Armutlu’muzun güzelliklerini korumak ve sürdürülebilir bir yaşam alanı oluşturmak hepimizin sorumluluğudur. Çevremizi kirletmek hem bizler hem de gelecek nesillerimiz için büyük bir tehlike arz etmektedir. Daha temiz bir çevre için temizlik kurallarına uymaya özen gösterelim. Çöplerimizi çevreye bırakmak yerine çöp kutularına atalım, çevremizdeki bireylere bu konuda örnek olalım. Sahillerimiz ve denizlerimiz çöplük değildir, temiz tutalım’’ ifadelerini kullandı. Arslan, ilçede halkın ve ziyaretçilerin kurallara uymasının hem çevre hem de toplumsal düzen açısından büyük önem taşıdığını belirtti.

Murat Can Aytemur