Altınova’da berberler denetlendi

Altınova Belediyesi Zabıta Amirliği ekiplerinin işletme denetimleri kapsamında son durağı berberler oldu. Zabıta Amirliği ekipleri, ilçede faaliyetlerini sürdüren berber salonlarını denetledi.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2023 00:20
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2023 00:20
https://www.yalovahayat.com/

Zabıta Amirliği’nce yapılan denetimlerde berber salonlarının sağlık koşullarına uygunluğu, çalışma belgeleri olup olmadığı incelendi. Ayrıca berber ve kuaförlerin iş yeri açma ve çalıştırma yönetmeliğine uygunluğu, mesleki iş yeri hijyen ve temizliği, düzeni, steril kurallara uygunluğu, müşterilere karşı tutum ve davranışları kontrol edildi.

“Öncelik halk sağlığı”

Denetimlerle ilgili açıklamada bulunan Altınova Belediyesi Zabıta Amiri İlker Gülbahar, “Zabıta Amirliği ekiplerimiz halk sağlığı için farklı iş kollarındaki işletmelerin denetimlerine aralıksız bir şekilde devam ediyor. Yapılan bu denetimlerde önceliğimiz halkımızın sağlıklı hizmet alabilmelerini temin etmektir” dedi

HABER/Hilal Baldemir