Ak Parti Yalova, Tepsim Fırında açılışında buluştu

Ak Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, önceki dönem Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ve parti yöneticileri, Tepsim Fırında işletmesinin açılışında bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2024 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2024 15:28

Ak Parti Yalova İl Teşkilatı, Yalova Kirazlı Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösterecek olan Tepsim Fırında işletmesinin açılışında bir araya geldi. Ak Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, önceki dönem Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, il yöneticileri, Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz ve Yalova Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Necati Erbul’un katılımı ile gerçekleştirilen organizasyonda ilk olarak Ak Parti il teşkilatı, işletmeyi gezdi ve işletme yetkililerinden detaylı bilgi alarak sohbet ettiler, istişareler gerçekleştirdiler.

Açılış kurdelesini Mustafa Tutuk kesti

Gerçekleştirilen açılış töreninde çok sayıda katılımcı yer aldı. Açılış töreninde kurdeleyi; Ak Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, önceki dönem Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, parti yöneticileri ve Yalova Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Necati Erbul birlikte kesti.

Açılış programı tebrikler ile devam ederken Ak Parti Yalova Teşkilatı, işletme sahiplerine yeni işletmelerinde hayırlı işler, bol kazançlar diledi ve ‘’Yalovamıza hayırlı uğurlu olsun inşallah’’ diye belirtildi.

‘’Bereketli kazançlar diliyoruz’’

Yalova Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Necati Erbul ise açılış sonrasında şu ifadelere yer verdi, ‘’Yöneticilerimiz Aydın Kacir ve Gökhan Uzundemir Kirazlı Sanayi Sitemizde açılan Tepsim Fırında işletmemizin açılışını gerçekleştirdi. Yeni açılan işletmemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, bereketli kazançlar diliyoruz.’’

Murat Can Aytemur