AK Parti Yalova İl Teşkilatı düğün merasimlerine katılmaya devam ediyor

AK Parti Yalova İl Teşkilatı düğün törenlerine katılımını sürdürüyor. Düğün merasimlerinde hemşehrileriyle bir araya gelmeye devam eden parti teşkilatı yeni evlenen çiftlere hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2024 01:55
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2024 01:55

AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, İl Yöneticisi Murat Şahin, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel ve Yalova Belediye Meclis Üyesi Fatih Şahin ile birlikte; Önceki Dönem Merkez İlçe Yöneticilerinden Kadir Şahin’in kızı Sıdıka ile Mertcan çiftinin düğün merasimine katıldı.

Düğün törenlerinde bulunmaya oldukça önem veren Başkan Güçlü, il yöneticileri ile beraber; Önceki Dönem İl Yöneticilerinden Muzaffer Karadeniz’in kızı Erva ile Ahmet çiftinin nikah törenlerinde de bulundu. Düğün ziyaretlerine devam eden Başkan Güçlü son olarak, 23.Dönem AK Parti Erzurum Milletvekili Saadettin Aydın ve il yöneticileri ile birlikte; Merve ile Adem ve Sude ile Alp çiftinin düğün merasimine de katılmış oldu.

Güçlü ve beraberindeki heyet, dünyaevine giren çiçeği burnunda olan genç çiftlere Allah mutluluklarını daim etsin diyerek güzel dileklerde bulundu.

M. Tunç Tanrıverdi