AK Parti Teşkilatı Sena ve Serhat çiftinin düğününde buluştu

AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya’nın kız kardeşi Sena Tuana Kaya ile Serhat Aytar, La Luz Event'de düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2024 02:20
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2024 02:20
https://www.yalovahayat.com/

AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya’nın kız kardeşi Sena Tuana Kaya ile Serhat Aytar, dünya evine girdi. La Luz Event'de düzenlenen düğünde AK Parti Teşkilatı başta olmak üzere siyasetçiler ve bürokratlar bir araya geldi.

Düğüne AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, il yöneticileri ve Merkez ilçe Başkan Vekili Ahmet Milhan Altınok başta olmak üzere AK Parti Çiftlikköy ve Çınarcık Yönetimi, iş insanları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Sena ve Serhat çiftinin nikah şahitliğini yapan AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Nikah töreninin ardından mutluluklarını pasta kesimiyle kutlayan Sena ve Serhat çifti, ardından takı töreninde tebrikleri kabul etti. Davetlilerin gece boyunca müzik ziyafeti eşliğinde oyunlar oynayarak, doyasıya eğlendiği nikah töreni, renkli anlara sahne oldu.

Serap Polat