AGD’de görev değişimi

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Yalova Şube Başkanlığı görevine Muhammed Yıldırım getirildi. 7 yıldır şube başkanlığı görevini yürüten Özkan Ak, görevi başarı dilekleriyle devretti

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2024 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2024 13:00

Yalova Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Şube Başkanlığı'nda görev değişimi yaşandı. 2017 yılından bu yana başkanlık görevini üstlenen Özkan Ak, düzenlenen törenle görevi Muhammed Yıldırım'a devretti.

Mütevazı bir törenle gerçekleşen devir teslim sırasında Özkan Ak, “Anadolu Gençlik Derneği’nin 2002 yılındaki kuruluşundan itibaren çeşitli kademelerde görev aldım. 2017-2024 yılları arasında Yalova Şube Başkanlığı görevini yürütmek nasip oldu. Bu kutsal emaneti halel getirmeden devretmeyi nasip eden Rabbime hamd ediyorum. Görevimi, çok kıymetli kardeşim Muhammed Yıldırım’a devretmiş bulunuyorum. Bizi bu vazifeye layık gören Genel Başkanımız Salih Turhan ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerine, çalışmalarımızda yanımızda olan yönetim kurulu üyelerimize, desteklerini esirgemeyen ailemize ve gönül dostlarımıza teşekkür ediyorum. Bu süre zarfında hakkımız geçmiş olabilir, bizden yana helal olsun, sizlerden de helallik diliyorum” dedi.

Yeni Şube Başkanı Muhammed Yıldırım, böylesi önemli bir göreve layık görülmenin onurunu yaşadığını belirterek, “Özkan Ak Başkanımızdan aldığımız bu kutlu bayrağı daha ileriye taşımak en büyük hedefimizdir. Kendisine bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.