AFAD Yalova eğitimlere devam ediyor

Yalova Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü (AFAD), gerçekleştirdiği eğitimlere, Çiftlikköy İlçe Jandarma Komutanlığı’nda devam etti.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2024 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2024 15:49

Düzenli aralıklarla gerçekleştirmiş olduğu afet farkındalık eğitimleri ile çok sayıda vatandaşa afet konusunda farkındalık kazandırmayı başaran AFAD Yalova; bu kapsamda son olarak, Çiftlikköy İlçe Jandarma Komutanlığı personeline yönelik afet farkındalık eğitimi gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen eğitimde; afet öncesi, afet anı ve afet sonrası yapılması-yapılmaması gerekenler detaylıca işlendi ve gerekli bilgilendirmeler yapıldı. Devamında ise personeller kafalarına takılan merak ettikleri soruları AFAD ekiplerine yönelterek cevap bulma şansı yakaladı. AFAD Yalova, vatandaşların afet konusunda farkındalık kazanmalarını sağlamak amacıyla düzenli olarak benzer eğitimler düzenleyerek çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

Gerçekleştirilen eğitim sonrasında kısa bir açıklamada bulunan AFAD Yalova şu ifadelere yer verdi,

‘’Çiftlikköy İlçe Jandarma Komutanlığı personeline yönelik "Afet Farkındalık Eğitimi" verilmiştir. Eğitime katılan personele teşekkür eder, afetsiz günler dileriz. Düzenli aralıklarla gerçekleştirdiğimiz afet farkındalık eğitimlerine devam edeceğiz.

Murat Can Aytemur