AFAD Yalova eğitimlere devam ediyor

Yalova Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü (AFAD), İl genelinde okullara vermiş olduğu ‘’Afet Farkındalık Eğitimlerine’’ devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2024 04:17
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2024 04:17

Kurum ve kuruluşların yanı sıra Yalova’da bulunan pek çok okulu ziyaret ederek öğrencilere olası bir afet durumunda, afet öncesi, afet anı ve afet sonrası nasıl davranılması gerektiği hakkında bilgilendirme çalışmaları gerçekleştiren AFAD Yalova il genelinde eğitimlerin devam edeceğini duyurdu. AFAD Yalova son olarak; Yalova Cumhuriyet Ortaokulu, Özel Yalova Yıldızlar Kreş ve Gündüz Bakımevi, Yalova Özel Gelişen Bireyler Anaokulu ve Yalova Aydede Anaokulu öğrencilerine ‘’Afet Farkındalık Eğitimi’’ verdi. Minik öğrenciler AFAD Personelleri tarafından verilen eğitimler sayesinde afet durumlarına karşı farkındalık kazanarak bilgilenmiş oldu ve merak ettikleri soruların cevaplarını bulma şansı yakaladı.

Gerçekleştirdiği eğitimler sonrasında paylaşımda bulunan AFAD Yalova, ‘’ Yalova Cumhuriyet Ortaokulu, Özel Yalova Yıldızlar Kreş ve Gündüz Bakımevi, Yalova Özel Gelişen Bireyler Anaokulu ve Yalova Aydede Anaokulu öğrencilerine ''Afet Farkındalık Eğitimi' verilmiştir. Katılımlarından dolayı öğrencilerimize teşekkür eder, afetsiz günler dileriz’’ diye belirtti.

Murat Can Aytemur