AFAD Yalova eğitimlere devam dedi

Yalova İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) Ekipleri, vermiş olduğu eğitimlere, Termal Kaymakamlığı personelleri ile devam etti.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2024 02:41
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2024 02:41

Afet durumlarına karşı hazırlıklı olabilmek ve bu konuda farkındalık uyandırmayı hedefleyen AFAD Yalova Ekipleri, Yalova genelinde çok sayıda kurum ve kuruluşa afet farkındalık eğitimi vererek bilgilendirme çalışmaları gerçekleştiriyor, yer yer de uygulamalı eğitimler sayesinde çok sayıda vatandaşı olası afet durumlarına hazırlıyor.

Bu kapsamda çalışmalarına hız kesmeden devam eden AFAD Yalova Ekipleri son olarak, Yalova Termal Kaymakamlığı personeline yönelik 'Afet Farkındalık Eğitimi' vermiştir. Gerçekleştirilen eğitimde; afet öncesi, afet anı ve afet sonrasına ilişkin faydalı bilgiler paylaşılarak, bilgilendirme çalışmaları gerçekleştirilmiştir. Yalova genelinde birçok kurum ve kuruluşa afet farkındalık eğitimi veren AFAD Yalova ekipleri, yerel halkı afetlere karşı hazırlıklı hale getirmek için yoğun çaba sarf etmeye devam edeceğini belirtirken sözlerinde, ‘’Yalova Termal Kaymakamlığı personeline yönelik 'Afet Farkındalık Eğitimi' verilmiştir. Eğitime katılan personele teşekkür eder, afetsiz günler dileriz’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur