2024-2025 Kültür-Sanat Sezonu açıldı

Yalova Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü 2024-2025 Kültür-Sanat Sezonu açıldı. Sezon açılışı Kütüphane Buluşmaları ile yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2024 16:59
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2024 16:59
Kültür-Sanat Sezonu'nun ilk konuğu Aziz Deniz oldu

2024-2025 Yılı Kültür-Sanat Sezonu’nu başlattıklarını bildiren İl Kültür ve Turizm Müdürü Ziya Karatekin, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Kültür-Sanat Sezonu'nun ilk programı Nasıl Yazıyorlar'ın konuğu Aziz Deniz oldu. Değerli Kütüphane Buluşmaları takipçileri etkinlik kapsamında yapılan Nasıl Yazıyorlar? Başlıklı Söyleşi Yalova İl Halk Kütüphanesi’nde gerçekleşti. Değerli Eğitimci Yazar Aziz Deniz’in söyleşisini kaçıranlar ise üzülmesin. Söyleşiyi Yalova Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü resmi İnstagram hesabı yalova_iktm’den izleyebilirler” ifadelerini kullandı.

Kültür-Sanat Sezonu dolu dizgin

Yalova İl Kültür ve Turizm Müdürü Ziya Karatekin, 2024-2025 Kültür-Sanat Sezonu ile ilgili şu bilgilendirmede bulundu: “Yıl içinde müdürlüğümüzün düzenleyeceği etkinlikler bünyesinde her hafta Çarşamba günleri Kütüphane Buluşmaları düzenli olarak yapılmaya devam edecek. Bunun yanı sıra Halil İnalcık Kültür Merkezi Salonun’da 15 günde bir Sinema Buluşmaları adı altında film okuma çalışmaları yapılmaya devam edecek. Bu düzenli etkinliklere ilaveten RDKM bakımı tamamlandıktan sonra Devlet Orkestra ve korolarının konserleri, ayda bir devlet tiyatroları oyunlarının sergilenmesi, her ay şiir dinletileri, yıl içi çeşitli sergiler ve daha bir dizi etkinlikle Yalova’nın kültür sanat hayatını zenginleştirme yönündeki çalışmalarımız devam edecek.”

Güldaniye Sofu Erdoğan