Yalova Teşvikiye Deresi artık daha güvenli

Teşvikiye Belediyesi, beldenin ortasından geçen derenin çevresini demir korkuluklarla kaplayarak olası bir kazanın yaşanmasını engelledi. Dereye hayvanların ya da çocukların düşmesini önlemek için alınan bu tedbir, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2023 03:19
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2023 03:19
https://www.yalovahayat.com/

Teşvikiye Belediyesi kış aylarında su seviyesi yükselen Teşvikiye Deresi’nin çevresini demir korkuluklarla kaplayarak olası bir kazanın önüne geçti. Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten, dere debisinin özellikle kış aylarında oldukça arttığını belirterek, böyle bir önlem almak istediklerini ifade etti. Nurten, “Derenin çevresini demir korkuluklarla kaplayarak hem güvenliği sağladık hem de dere kenarını daha estetik bir görünüme kavuşturduk. Bu sayede hem beldemizin hem de vatandaşlarımızın huzuru için bir adım attık” dedi.

Vatandaşlar ise hayata geçirilen uygulamadan dolayı Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten’e teşekkür ettiler. Vatandaşlar, “Dere kenarında oynayan çocuklarımız veya otlatılan hayvanlarımız için endişeleniyorduk. Şimdi daha rahatız. Belediyemizin bu duyarlı davranışını takdir ediyoruz” diye konuştular.

M. Tunç Tanrıverdi