Yalova Subaşı’da yollara hız kesici bariyerlere yerleştirildi

Subaşı da yayaların trafikte güven içerisinde hareket etmesini sağlamayı amaçlayan belediye tarafından işaretleme ve hız kesici bariyer yerleştirme çalışmaları gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2023 06:17
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2023 06:17
https://www.yalovahayat.com/

Subaşı Belediyesi, beldede okul önleri ve yayaların yoğun olarak bulunduğu noktalarda yaya geçidi işaretleme çalışmaları ve hız kesici bariyer yerleştirilmesi çalışmaları gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Turan Canbay, yayaların güven içerisinde dolaşmalarını sağlamaya yönelik çalışmaları önemsediklerini dile getirdi. Vatandaşlar da çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Belediye ekipleri tarafından beldede belirlenen yerler ile muhtarlarla yapılan görüşmelerde talep edilen noktalarda gerekli işaretlemeleri gerçekleştirdiklerini dile getiren Canbay, şunları söyledi:

“Yaya geçidi işaretleme çalışmalarımızla, okul önleri ve yayaların yoğun olarak bulunduğu noktalarda trafik güvenliğini artırmayı amaçlıyoruz. Ayrıca hız kesici bariyerlerle de araçların yaya geçitlerine yaklaşırken yavaşlamasını ve yayalara öncelik vermesini sağlıyoruz. Bu çalışmalarımızla hem yayaların hem de sürücülerin dikkatini çekmek ve kazaları önlemek istiyoruz.”

Çalışmaların beldede yaşayan vatandaşların talep ve ihtiyaçları doğrultusunda devam edeceğini belirten Canbay, çalışmalarda emeği geçen belediye ekiplerine ve destek veren muhtarlara teşekkür etti.

Çalışmaları takdirle karşılayan vatandaşlar ise, belediyenin yaptığı hizmetlerden memnun olduklarını, yaya geçidi ve hız kesici bariyerlerin hem kendilerinin hem de çocuklarının güvenliğini sağladığını söylediler. Vatandaşlar, belediye başkanı ve ekiplerine teşekkürlerini iletti.

M. Tunç Tanrıverdi