Yalova Kadıköy’de Genel Çevre Temizliği ve Parke Yol Onarım Çalışmaları Büyük Bir Hızla Gerçekleştiriliyor

Kadıköy Belediyesi belde sakinlerine olan hizmetine aralıksız bir şekilde devam ediyor. Bu çerçevede çevre temizliği çalışmalarına ve parke yol onarımlarına büyük çaba sarf eden Kadıköy Belediyesi hizmetlerinden ödün vermiyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2023 00:30
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2023 00:30
https://www.yalovahayat.com/

Çevre temizliğine büyük önem veren Kadıköy Belediyesi, belde genelinde periyodik olarak gerçekleştirdiği çevre temizliklerine ara vermeden devam ediyor.

Kadıköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce oluşturulan ekipler tarafından, belde cadde, sokak ve kaldırımlarda gerçekleştirilen çalışma ile yol kenarına atılan çöpler ve gelişi güzel bırakılan şişeler, poşetler ve dökülen yapraklar toplanıyor.

Kadıköy Belediyesi yaptığı temizlik seferberliği ile; görüntü kirliliğine, kötü kokuya yol açan ve doğaya zarar verebilecek tüm atıklar titizlikle ortadan kaldırılıyor.

Ayrıca belediye ekipleri, Merkez ve Özden Mahallesi genelinde deforme olduğu tespit edilen güzergahlarda oluşan bozulmaların onarım faaliyetlerini de hızla sürdürüyor. Kadıköy sakinleri büyük bir titizlik gösterilen çalışmalar için Kadıköy Belediyesi’ne teşekkür etti.

M. Tunç Tanrıverdi