Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, ev ziyaretlerine devam ediyor

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, yoğun çalışma programlarının yanı sıra ev ziyaretlerinde bulunarak vatandaşların sorun ve taleplerini dinliyor. Canbay, "Biz büyük bir aileyiz. Büyük Subaşılı ailemin her zaman yanındayım” dedi

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2023 02:50
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2023 02:50
https://www.yalovahayat.com/

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, beldede yaptığı ev ziyaretleriyle vatandaşların kalbine giriyor. Canbay, ziyaret ettiği evlerde ailelerle sohbet ederek, hem iş hem de duygu paylaşımında bulunuyor.

Ev ziyaretlerinin kendisi için çok verimli geçtiğini söyleyen Canbay, "Subaşı'nda her zaman komşularımızla beraberiz. Vatandaşlarımızın bizden isteği talep ve önerileri yine onların evlerinde dinliyoruz. Bizlere bildikleri isteklerini birlikte nasıl yapacağımızı konuşuyoruz. Vatandaşlarımıza yaptığımız ev ziyaretlerinde sadece iş konuşmuyoruz. Halkımızın iyi günlerinde de kötü günlerinde de yanında oluyoruz. Mutlu ve hüzünlü tüm duygularını birlikte paylaşıyoruz, ortak oluyoruz. Çünkü biz büyük bir aileyiz. Büyük Subaşılı ailemin her zaman yanındayım” dedi.

Canbay, ev ziyaretlerinde çocuklarla da yakından ilgilendiğini belirterek, "Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onlara sevgimizi ve desteğimizi göstermek için çeşitli hediyeler veriyoruz. Onların mutlu olması bizim de mutlu olmamızı sağlıyor” diye konuştu.

Canbay, misafirperverlikleri için ev sakinlerine teşekkür ederek, “Hanelerini ve kapılarını bize açan, destekleri ile her zaman bizlere güç veren Subaşılı hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Subaşı'na daha güzel hizmetler sunmak için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

M. Tunç Tanrıverdi