Yalova Termal Halk Eğitim Merkezi’ne İlknur Acar’dan ziyaret

Termal Belediye Başkanı H.Sinan Acar’ın eşi İlknur Acar ve Termal Belediyesi Halkla İlişkiler personelleri ile birlikte, Termal Halk Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2023 00:51
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2023 00:51
https://www.yalovahayat.com/

Yalova Termal Belediye Başkanı H.Sinan Acar’ın eşi İlknur Acar ve Termal Belediyesi Halkla İlişkiler personelleri ilçedeki çeşitli ziyaretlerine kesintisiz olarak devam ediyor.

Bu kapsamda gerçekleştirdiği ziyaretleri aksatmayan Termal Belediye Başkanı H.Sinan Acar’ın eşi İlknur Acar belde sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanıyor. Başkan Acar’ın eşi İlknur Acar, Halkla İlişkiler Personeli ile birlikte, Termal Halk Eğitim Merkezi Nakış ve Mefruşat kursiyerlerini ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Acar bu ziyaretinin ardından belediye personelleri ile birlikte, Termal Halk Eğitim Merkezi özel sınıfı ziyaret etmeyi de unutmadı. Özel sınıfa çalışmalarında başarılar dileyen Acar Halk Eğitim Merkezi’ndeki çalışmaları yakından inceledi. Termal Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri kendilerini ziyaret eden İlknur Acar’a teşekkür ettiler.

M. Tunç Tanrıverdi