Yalova Termal’de İlknur Acar İlçe Halkıyla Bir Araya Geliyor

Termal Belediye Başkanı H.Sinan Acar’ın eşi İlknur Acar ve Termal Belediyesi Halkla İlişkiler personelleri ile birlikte ilçedeki vatandaşları evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2023 01:53
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2023 01:53
https://www.yalovahayat.com/

Yalova Termal Belediye Başkanı H.Sinan Acar’ın eşi İlknur Acar ve Termal Belediyesi Halkla İlişkiler personelleri de ilçedeki vatandaşları evlerinde ziyaret ederek onlarla yakından ilgilenmeyi ihmal etmiyor. Bu doğrultuda gerçekleşen ziyaretlerde vatandaşların evlerine misafir olan Termal Belediye Başkanı H.Sinan Acar’ın eşi İlknur Acar onların talepleriyle yakından ilgileniyor.

Başkan Acar’ın eşi İlknur Acar, Halkla İlişkiler personeli ile birlikte Gökçedere Mahallesi sakinlerinden Sevim Özer’e ev ziyaretinde bulunup, Şadan Aksoy’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. Daha sonra İlknur Acar, personel ile birlikte mahalle sakinlerinden Necla Arman ve Melahat Çelik’e ev ziyareti gerçekleştirdiler. Bir araya gelinen ziyaretlerde çeşitli konulardan bahsedildi. Mahalle sakinleri kendilerine ziyarette bulunan İlknur Acar’a teşekkürlerini iletti.

M. Tunç Tanrıverdi