Başkan Acar, okulları ziyaret etmeye devam ediyor

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, 2024-2025 Eğitim Öğretim yılının başlaması vesilesiyle ilçedeki Termal Yenimahalle Enver Üstün İlkokulu, Yenimahalle Gümüşdere Ortaokulu ve Akköy İlköğretim Okulunu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenler ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2024 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2024 14:45

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlaması sebebiyle Termal ilçesinde önemli ziyaretlerde bulunmaya devam etti. Başkan Acar, Termal Yenimahalle Enver Üstün İlkokulu, Yenimahalle Gümüşdere Ortaokulu ve Akköy İlköğretim Okulunu ziyaret ederek, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Ziyaret esnasında Acar, eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek, öğrencilere başarılar diledi ve öğretmenlerle eğitim süreçlerine dair fikir alışverişinde bulundu. Öğrencilerle sohbet eden Acar, öğretmenler ve okul müdürlerinden bilgi alarak talepleri açısından kendilerini dinledi. Okul ziyaretlerinin kendisi için büyük bir önem taşıdığını belirten Acar, “2024-2025 eğitim öğretim yılının öğrencilere ve öğretmenlere başarılar getirmesini dileriz” dedi.

M. Tunç Tanrıverdi