Başkan Acar’dan Ercihan Soysal’a teşekkür plaketi

Termal Belediyesi’nde uzun yıllar boyunca çalışan belediye personeli Ercihan Soysal’ın emekliliği dolayısıyla bir araya gelindi.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2024 16:58
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2024 16:58

Termal Belediyesi’nde uzun yıllar boyunca büyük bir gayret ve özveri ile çalışan belediye personeli Ercihan Soysal’ın emekliliği dolayısıyla Belediye Başkanı H. Sinan Acar’ın makamında bir araya gelindi. Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, belediyede uzun yıllar büyük bir gayret ve özveri ile çalışarak emekli olan belediye personeli Ercihan Soysal’a plaketini vererek teşekkür etti. Başkan Acar Termal Belediyesi olarak Soysal’a emeklilik hayatında sağlık ve huzur dolu yıllar diledi.

Termal Belediyesi bir araya gelinen buluşmayı sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaşarak, “Belediyemizde uzun yıllar büyük bir gayret ve özveri ile çalışarak emekli olan değerli mesai arkadaşımız Ercihan Soysal'a plaketini vererek teşekkür ettik. Kendisine tekrardan tüm hizmet ve emeklerinden dolayı teşekkür eder, emeklilik hayatında sağlık, huzur ve mutluluk dileriz” ifadelerini kullandı.

M. Tunç Tanrıverdi