Yeşil Yalova FK kupa maçına çıkıyor

Ziraat Türkiye Kupası’nda Yalova’yı temsil eden Yeşil Yalova FK, 1.tur mücadelelerinde iç sahada Çan Spor’a karşı aldığı 3-0’lık galibiyetle taraftarlarını sevindirmişti ve bir üst tura çıkmaya hak kazanmıştı. Yalova temsilcileri bu kez 2.tur mücadelesinde deplasmanda Çayelispor ile mücadele edecek.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2024 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2024 16:20

Ziraat Türkiye Kupası’nda Yalova’yı temsil eden Yeşil Yalova FK, 2. tur mücadelesinde deplasmanda Çayelispor ile karşılaşacak. Geçtiğimiz günlerde iç sahada oynanan 1. tur maçında Çan Spor’u 3-0 mağlup ederek büyük bir başarı elde eden Yeşil Yalova FK, taraftarlarını sevindirmeyi başardı ve bir üst tura çıkmaya hak kazandı. Yeşil Yalova FK, Çayelispor karşısında da benzer bir başarı yakalamak için sahaya çıkacak. Takım, bu önemli maç için tüm hazırlıklarını tamamladı ve eve galibiyetle dönmek adına galibiyete odaklandı. Yeşil Yalova FK’nın bu mücadelede sergileyeceği performans hem kulüp için hem de Yalova için büyük bir önem taşıyor.

Ziraat Türkiye Kupası 2.tur mücadelelerinde gerçekleştirilecek olan Çayelispor-Yeşil Yalova FK mücadelesi, 9 Ekim 2024 Çarşamba günü saat 14.00’da Çayeli İlçe Stadı’nda gerçekleşecek.

Murat Can Aytemur