YAÜ’lü Ögel’den Taekwondo Şampiyonası’nda Bronz Madalya

Yalova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencilerinden Filiz Ögel, 27-29 Eylül 2024 tarihleri arasında Arnavutluk'un Tiran kentinde yapılan Uluslararası Taekwondo Şampiyonasında 3. olarak bronz madalya kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2024 16:42
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2024 16:42

Yalova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencisi Filiz Ögel, 27-29 Eylül 2024 tarihlerinde Arnavutluk'un Tiran kentinde gerçekleştirilen Uluslararası Taekwondo Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza atarak bronz madalya kazandı. Filiz Ögel, uluslararası alanda sergilediği performansla hem üniversitesini hem de ülkesini gururlandırdı.

Şampiyona boyunca gösterdiği azim ve mücadele ile dikkat çeken Ögel, taekwondo camiasında da adından ciddi anlamda söz ettirmeye başladı. Filiz Ögel’in bu önemli başarısı, genç sporculara da ilham kaynağı olarak taekwondo gibi zorlu bir branşta kendilerini geliştirmeleri için gerekli olan cesareti sağlayacağı ifade ediliyor.

Yalova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, öğrencilerinin başarısını desteklemek adına sosyal mecralar üzerinden bir paylaşımda bulundu. Paylaşımda ilk olarak Ögel’in başarısını duyurdu devamında ise tebriklerini iletti. Paylaşım şu şekilde idi, ‘’Yalova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencilerinden Filiz Ögel, 27-29 Eylül 2024 tarihleri arasında Arnavutluk'un Tiran kentinde yapılan Uluslararası Taekwondo Şampiyonasında 3. olarak bronz madalya kazanmıştır. Sporcumuzu tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.’’

Murat Can Aytemur