Yasin Palaz Yalovaspor’da

Yalovaspor, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 2024-2025 Sezonunda BAL Ligi’nde şehrimizi temsil edecek olan yeşil-kırmızılı ekip son olarak, Yalova’nın futbol camiasında tanınan isimlerden olan Yasin Palaz ile anlaşma sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2024 22:29
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2024 22:29

Yalovaspor, 2024-2025 sezonu için transfer çalışmalarını sürdürüyor. BAL Ligi’nde şehrimizi temsil edecek olan yeşil-kırmızılı ekip, son olarak Yalova’nın futbol camiasında tanınan isimlerden Yasin Palaz ile anlaşma sağladı. Yasin Palaz, futbol kariyerinde gösterdiği başarılarla dikkat çekerken, Yalovaspor’un kadrosuna katılması, Yalovaspor’un bu sezon için hedeflerine ulaşması adına önemli bir adım oldu. Yeşil-kırmızılı ekip, Yasin Palaz’la birlikte yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor, taraftarlar ise Yalovaspor’un 2024-2025 sezonundaki performansını şimdiden merakla bekliyor.

Yasin Palaz kimdir?

Yasin Palaz, 21 Haziran 1988 Yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 36 Yaşındaki deneyimli oyuncu 178 cm boyunda ve 66 kilo. Sağ ayağını etkili kullanabilen defans oyuncusu kariyeri boyunca; Hatayspor, Adıyamanspor, Türk Telekom, Bozüyükspor, Yeni Malatyaspor, Bandırmaspor, Alanyaspor, Gazianep FK, Keçiörengücü, Altay, 1461 Trabzon, Diyarbekirspor, İnegölspor ve Düzcespor formalarını terletmiştir.

‘’En kötü günü bugünse bugünde Yalovaspor’’

Gerçekleştirilen bu önemli transfer sonrasında Yalovaspor Kulüp Başkanı Ali Yavru tarafından taraftarlara müjdeli haberi veren açıklamada, ‘’ Kulübümüz camiamızın evladı,kariyerinde nice başarılar olan aktif olarak Yalova’mızın en bilinen futbolcusu ve en kariyerli futbolcusu Yasin Palaz ile anlaşmaya varmıştır. Kendisine ulaşan yüksek miktarlı teklifleri elinin tersiyle itip piyasasını yaptığı elinden çıktığı camiasını yalnız bırakmamak adına Çubuklu formayı son kez giyip şehrine olan aidiyetini ödemeye gelmiştir. Yalovaspor'un en kötü günü bugünse bugünde Yalovaspor diyen bu camianın evlatlarını hiçbir zaman unutmadık unutmayacağız. Evine hoş geldin.

Murat Can Aytemur