Yalovaspor, Sercan Tüktaş ile yeni sezonda imza attı

2024-2025 BAL Ligi öncesinde transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yalovaspor, başarılı orta saha oyuncusu Sercan Tüktaş ile anlaşma sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2024 02:25
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2024 02:25

Yalovaspor, 2024-2025 BAL (Bölgesel Amatör Lig) Sezonu öncesinde gerçekleştirdiği başarılı transferler ile dikkatleri üzerine çekmeyi sürdürüyor. Yeşil kırmızılı ekip, başarılı orta saha oyuncusu Sercan Tüktaş’ı kadrosuna kattığını duyurdu. Genç yeteneklerden olan Sercan Tüktaş, becerisi ve potansiyeliyle göz doldurdu. Sezon öncesi hazırlıklarını kararlılıkla sürdüren kulüp son olarak başarılı orta saha oyuncusu Sercan Tüktaş ile anlaşma sağladı. Gerçekleştirilen bu transfer, taraftarın gözünde Yalovaspor'un yeni sezon için kadrosunu güçlendirme stratejisinin önemli bir parçası olarak ele alındı.  

Kadrosunu güçlendirerek yeni sezon öncesi çalışmalarına kararlı adımlarla ilerleyen Yalovaspor’un yönetimi tarafından, Tüktaş transferi ile ilgili yapılan açıklamada, “Sercan Tüktaş, Yalovaspor’da! Kulübümüz geçtiğimiz sezon Gölcük Sporda forma giyen genç orta saha oyuncusu Sercan Tüktaş ile anlaştı. Oyuncumuza yeşil kırmızı forma altında başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi. 

M. Tunç Tanrıverdi