Yalovaspor liderlik koltuğunda devam ediyor

Yalova Süper Amatör Kümede 4. hafta karşılaşmaları tamamlandı. Bu hafta da lig her hafta olduğu gibi çekişmeli ve heyecan dolu karşılaşmalara sahne oldu.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2023 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2023 13:24
https://www.yalovahayat.com/

Yalova Süper Amatör Küme 4. Haftada oynanmış olan 6 maçta futbolseverler toplam 27 gole şahit oldu. 4. haftanın açılış maçı lider Yalovaspor ile Hersekspor arasında oynan maç ile gerçekleşti. Yalova Atatürk Stadyumu’nda ev sahibi ekip Yalovaspor, mücadeleyi 8-2 kazanarak puanını 12’ye yükselterek liderliğini sürdürdü. 4 puanda kalan Altınova temsilcisi sahadan 0 puan ile ayrıldı. Tavşanlı Sahası’nda oynanan Negmar Tavşanlı Belediyespor ile Kurtköyspor ise bu hafta kozlarını paylaşan diğer iki takım arasında oldu. Ev sahibi ekip mücadeleyi 4-0 kazandı, 9 puana yükseldi ve ikinci sıraya tırmandı. Yalova Süper Amatör Kümenin yeni ekibi Kurtköyspor ise 1 puanla düşme potasında kalmaya devam etti.

4. haftanın diğer bir maçı olan Safranspor ile Taşköprüspor arasında yapılan maçta takımlar 1-1 berabere kaldı ve puanları paylaştı. Her iki takımda puanını 4’e çıkardı. Safranspor dördüncü haftayı averaj ile 7., Taşköprüspor ise 9. sırada noktaladı.

Esenköy Stadı’nda Çınarcık Belediyespor’u ağırlayan Esenköyspor rakibini 3-2 mağlup ederek puanını 5’e yükseltti ve kümede altıncı sıraya tırmandı. Bu haftayı da puan alamadan tamamlayan Çınarcık son sıraya yerleşti. Termal ise sahasında Yenimahallespor deplasmanına çıkan Teşvikiye Belediyespor rakibini 3-0 mağlup etti. Puanını 8’e yükselten Yeşil Kırmızılı ekip üçüncü sıraya tırmandı. 1 puanda kalan Kırmızı Beyazlı takım ise averajla onuncu sırada kaldı. Yalova Amatör Saha-1’de Çiftlikköy Belediyespor’un konuğu olan Sugören Gençlerbirliği evine 3-0’lık net galibiyetle döndü. 6 puana yükselen konuk takım beşinci sıraya yükselirken, 7 puanda kalan ev sahibi ise dördüncü sıraya geriledi. Yalova Süper Amatör Kümede beşinci hafta müsabakaları 2 ve 3 Aralık 2023 tarihinde oynanacak.

Murat Can Aytemur