Yalovaspor, “Hep beraber başaracağız”

Marmara Otel ve Marmara Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Sahibi Hakan Erden, yeni sezonunda mücadele eden Yalovaspor oyuncu ve teknik kadrosunu kulüpte ziyaret ederek baklava ikramında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2024 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2024 16:45

Yalovaspor yeni sezonunda da gösterdiği başarılarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Bu kapsamda çalışmalarını büyük bir hızla sürdüren takımı ziyaret eden Marmara Otel ve Marmara Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Sahibi Hakan Erden oyuncularla ve teknik kadro ile bir araya geldi. Gerçekleştirmiş oldukları çaba ve gayret için sporcuları motive eden Erden, kulübün teknik kadrosunu da başarılarından dolayı tebrik etti. Oyunculara baklava da ikram eden Erden, “Yalova’mızı başarıyla temsil etmeye devam eden takımımızın en iyi şekilde mücadele vereceğine inanıyorum. Bu anlamda her zaman yanınızdayım. Bugün de sizi ziyaret etmek ve baklava ikramında bulunmak istedim” dedi.

Erden’in kendilerini ziyaret etmesinden büyük bir mutluluk duyduklarını ifade eden Yalovaspor Kulübü, “Tesislerimize gelip futbolcularımıza baklava ikramında bulunup kulübümüze destekte bulunan Marmara Otel ve Marmara Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Sahibi Sn Hakan Erden'e teşekkür ederiz. Hep beraber başaracağız” açıklamasında bulundu.

M. Tunç Tanrıverdi