Yalovaspor, ''Forma teminini kulüp binasından sağlayabilirsiniz''

2024-2025 Sezonu’nda Şehrimiz Yalova’yı Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek olan yeşil-kırmızılı ekip Yalovaspor, taraftarların merak ettiği bir soruyu açıklığa kavuşturdu ve ''Forma teminini kulüp binasından sağlayabilirsiniz’’ diye belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2024 06:46
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2024 06:46

Yalovaspor, 2024-2025 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olmanın heyecanını yaşıyor. Şehirdeki futbolseverler için büyük bir merak konusu olan takım formalarının temini konusunda önemli bir açıklama yapıldı. Kulüp, taraftarlarının yoğun ilgisi ve talepleri doğrultusunda, formaların binasından temin edilebileceğini duyurdu. Yalovaspor taraftarları, formalarını kulüp binasından satın alarak hem desteklerini gösterebilecek hem de takımın yanında olduklarını ifade edebilecekler. Yalovaspor Kulübü tarafından forma satışları hakkında yapılan açıklamada ilk olarak Yalovaspor taraftarlarına teşekkür edildi ve devamında ise, ‘’ Gün birlik olma vakti. En çok sorulan sorulara cevap vermek isteriz. Forma teminlerini kulüp binamızdan sağlayabilirsiniz. Bir diğer soru, şehir dışında yaşayan taraftarlarım içinde bizlerle irtibata geçerek adreslerinize kargolama işlemi yapılmaktadır’’ ifadelerine yer verildi.

Şehir dışındaki taraftarlar için, formaların kargo ile gönderilmesini sağlayan bu uygulama, Yalovaspor’un geniş bir taraftar kitlesine ulaşmasına ve formalarını şehir dışında yaşayan futbolseverlere de ulaştırmasına olanak tanıyacak.

Murat Can Aytemur