Yalovaspor Basketbol Ege Özçelik ile yola devam dedi

Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde bu sezon mücadele edecek olan Yalovaspor Basketbol, geçtiğimiz sezonki şampiyonlukta büyük öneme sahip oyuncularından Ege Özçelik ile yeniden anlaşma sağladığını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2024 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2024 12:14

Yalovaspor Basketbol, şampiyonluk yolundaki azmi, mücadelesi ve başarılı performansıyla taraftarın gönlünde taht kuran Ege Özçelik ile yola devam edeceğini duyurdu. 2003 doğumlu ve 1.92 metre boyundaki genç oyuncu, kritik maçlardaki performansıyla dikkatleri üzerine çekmiş ve şampiyonluk yarışında önemli bir rol oynamıştı.

Bu sezon da Yalovaspor’un başarısı için parkede ter dökecek olan Ege Özçelik, yuvada kalmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yalovaspor formasıyla sahada yer almak benim için büyük bir gurur. Bu yıl da takımımız için elimden gelenin en iyisini yapacağım” dedi.

Yalovaspor Basketbol’un taraftarları tarafından sevgiyle karşılanan bu gelişme, takımın başarı hedefleri doğrultusunda oldukça önemli bir adım olarak görüldü.

Murat Can Aytemur