Yalovaspor BAL Ligi 9. Grupta

Yalovaspor Futbol A takımı bu sene Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) 9.grupta yer alacak.

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2024 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2024 12:59

Yalovaspor Futbol A Takımı, 2024-2025 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 9. Grupta mücadele edecek. Bu sezonun başlama düdüğüyle birlikte Yalovaspor, grubundaki rakipleriyle kıyasıya bir yarışa girişecek. Takım, hem futbolseverlerin beklentilerini karşılamak hem de ligdeki başarılı performansıyla adından söz ettirmek istiyor. Taraftarlar, takımın her zamanki coşkusunu ve desteğini, bu sezonda da esirgemeyeceklerini belirtiyorlar. Grup'ta mücadele eden takımlar arasında heyecan verici maçlar ve rekabet dolu karşılaşmalar yaşanacak.

Temsilcimiz Yalovaspor’un 9.Grupta’ki rakipleri şu şekilde; Karamürselspor, Darıca Gençlerbirliği, Çayırovaspor, Gölcükspor, Gebzespor, Hendekspor, Sapanca Gençlikspor, Karasuspor, Ferizli 1911, Yalova Yeşilovaspor, Tekirdağspor, Kapaklıspor, Bozüyük Vitra, Evrensekiz Evrenspor ve Keşanspor.

Yalovaspor’un teknik ekibi ve futbolcuları, sezon öncesi hazırlıklarını titizlikle sürdürüyor ve taraftarlarına iyi bir futbol izletmek için kolları sıvamış durumda. Futbolseverler, bu sezon Yalovaspor’un sahada sergileyeceği mücadeleyi ve performansı merakla bekliyor.

Murat Can Aytemur