Yalovalı Dünya Şampiyonu Buse Tosun Çavuşoğlu Ak Parti’yi ziyaret etti

Geçtiğimiz günlerde Dünya Güreş Şampiyonası’nda 68 kg’da altın madalya kazanmış olan Milli Sporcu, Çiftlikköy Belediyespor Güreşçisi Buse Tosun Çavuşoğlu, Ak Parti Yalova İl Başkanlığına giderek, İl Başkanı Umut Güçlü’yü ziyaret etti. Çavuşoğlu, Türk Bayrağını dalgalandırmanın gururunu içerisinde olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2023 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2023 16:55
https://www.yalovahayat.com/

Şampiyon Buse Tosun Çavuşoğlu, Ak Parti Yalova İl Başkanlığı’na yaptığı ziyarette yoğun ilgi gördü. Ak Partili kadınlar ve yönetim kurulu üyeleri, şampiyon güreşçiyi tebrik etti. Çavuşoğlu kendisini tebrik eden, desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürlerini iletti ve olimpiyatlarda da madalya hedeflediğini belirtti. Antrenörü Murat Gençtürk ile çalışmalara başladığını söyleyen Çavuşoğlu, partideki ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Sonrasında ise Ak Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, Şampiyon Buse Tosun Çavuşoğlu’nun ülkemizin ve Yalova’nın gururu olduğunu söyleyerek,’’ Sporcu kardeşimiz Buse Tosun Çavuşoğlu, Sırbistan’da gerçekleştirilen Dünya Güreş Şampiyonası’nda 68 kg’da şampiyon olmayı başardı. Bu başarıdan dolayı kendisini kutluyoruz. Bizler de Ak Parti olarak spora ve sporcuya her zaman destek veriyoruz. Buse Tosun Çavuşoğlu’nun olimpiyatlarda da başarılı olacağına inanıyoruz. Kendisine başarılar diliyoruz.’’ Diye belirtti. Gerçekleştirilen ziyaretin sonunda ise Buse Tosun Çavuşoğlu için partide bir pasta kesildi. Çavuşoğlu daha sonra partililer ile sohbet ederek istişarelerde bulundu ve kendisine gelen soruları yanıtladı.

Haber/Murat Can Aytemur