Yalovalı antrenörler Tekirdağ’da göz dolduruyor

Tekirdağ Sarayspor, BAL’da mücadele eden Küçükçekmece Ufukspor’u 1-0 mağlup ederek hazırlık maçında galibiyet sevinci yaşadı. Sarayspor’un teknik direktörü Nejdet Toker ve kaleci antrenörü İbrahim İnce, Yalovalı iki spor adamı olarak takımın başarısında önemli rol oynadılar

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2023 11:15
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2023 11:15
https://www.yalovahayat.com/

Küçükçekmece Kemal Aktaş Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Sarayspor, 35. dakikada Ozan’ın attığı golle öne geçti ve skoru koruyarak sahadan galip ayrıldı. Oynadığı güzel futbol ile izleyenlerden tam not alan Sarayspor, ligin başlamasına kısa bir süre kala moral depoladı.

Sarayspor’un teknik direktörü Nejdet Toker, maç sonunda yaptığı açıklamada, takımın performansından memnun olduğunu ve lige hazır olduklarını söyledi. Toker, “Yalovalı bir spor adamı olarak Tekirdağ Sarayspor’a hizmet etmekten gurur duyuyorum. Takımımızın başarısı için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Sarayspor’un kaleci antrenörü İbrahim İnce de, takımın kalecilerinin formda olduğunu ve güven verdiklerini belirtti. İnce, “Yalovalı bir spor adamı olarak Tekirdağ Sarayspor’a katkı sağlamaktan mutluyum. Kalecilerimiz çok iyi çalışıyorlar ve ligin en iyileri arasında yer alacaklarına inanıyorum” diye konuştu.

Sarayspor, BAL Ligi’nde ilk maçını 17 Eylül’de evinde Çorlu Belediyespor ile yapacak.

Murat Can Aytemur / Yalova Hayat