Yalova Şehir Oyunları'nda Koşu Branşı heyecanı

Yalova Belediyesi'nin düzenlediği "Yalova Şehir Oyunları: Kent Kupası" projesinde koşu branşı yarışmaları sona erdi. Letifşah Bozkurt ve Havin Polat birincilikleriyle göz kamaştırdı.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2023 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2023 14:00
https://www.yalovahayat.com/

Yalova Belediyesi'nin organize ettiği, Yalova Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Yalova İl Özel İdaresi’nin desteklediği "Yalova Şehir Oyunları: Kent Kupası" projesi kapsamında düzenlenen koşu branşı yarışmaları büyük bir heyecana sahne oldu. Yalova Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin koordinasyonunda gerçekleşen etkinlik, Yalova Gazi Paşa Caddesi üzerinde Orhan Güner'in yönetiminde gerçekleşti.

Erkeklerde Letifşah Bozkurt birinci olurken, Metehan Denizalkan ikincilik ödülünü kazandı ve Adem Büyükyıldız üçüncü sırayı elde etti. Kadınlarda ise Havin Polat birinci olarak zirveye çıktı, Sinem Bal ikincilik ödülünü aldı ve Esra Tunca Karakaya üçüncü sırayı elde etti.

Yarışmalar sırasında sporcular büyük bir performans sergilerken, seyirciler de coşkulu bir şekilde yarışları izledi. Yarış alanı renkli görüntülere sahne oldu ve katılımcılar arasında dostluk ve rekabet dolu anlar yaşandı.

HABER/Furkan Karahasan