Yalova Kartalları maçı tribünden izledi

Beşiktaş, Türkiye Trendyol Süper Lig 9.hafta mücadelelerinde, Tüpraş Stadyumu’nda Konyaspor ile mücadele etti. Yalova Kartalları Taraftarlar Derneği de takımına destek vermek adına tribünlerde yerini alarak maç boyunca desteğini esirgemedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2024 17:33
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2024 17:33

Beşiktaş, Türkiye Trendyol Süper Lig 9. hafta karşılaşmasında Konyaspor ile Tüpraş Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Yalova Kartalları Taraftarlar Derneği’de takımlarına destek olmak amacıyla Yalova’dan hareketle stadyumda yerini aldı. Maç boyunca Yalova Kartalları takımlarına olan desteklerini bir an olsun esirgemedi ve tribünlerde büyük bir coşku yaşandı.

Beşiktaş yıldızlarıyla güldü

Maça iyi başlayan Beşiktaş, dakika 29’da penaltı kazandı ve İtalyan Yıldız Ciro Immobile ile Konyaspor karşısında 1-0 öne geçmeyi başardı. Dakikalar 45+2 olduğunda ise bu sefer Rafa Silva sahneye çıktı ve skor 2-0 oldu. Maçta başka gol sesi çıkmazken, 3 puanı hanesine yazdıran Beşiktaş’ın taraftarları, iç sahada alınan bu önemli galibiyetin coşkusunu doyasıya yaşadı.

‘’Beşiktaş ailedir, aile her şeydir’’

Yalova Kartalları, maç boyunca desteklerini esirgemeyerek, futbolculara moral kaynağı oldu. Bu sonuçla Beşiktaş, ligdeki hedefleri doğrultusunda emin adımlarla ilerlemeye devam ederken, taraftarlar da takımlarına olan inancın tam olduğunu belirtti. Yalova Kartalları’nın gösterdiği destek, dernek üyeleri tarafından alkış toplarken şu ifadelere yer verildi, ‘’Beşiktaş ailedir, aile her şeydir. Teşekkürler Yalova Kartalları.’’

Murat Can Aytemur