Yalova derbisi cumartesi gününe alındı

Yalovaspor Türkiye Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1. Hafta mücadelelerinde Yeşil Yalova FK ile karşılaşacak. Kulüp tarafından yapılan güncel açıklamada, 6 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek olan maçın, Yeşil Yalova FK’nın Türkiye Kupası mücadelesi nedeniyle 5 Ekim Cumartesi gününe alındığı ifade edildi.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2024 12:22
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2024 12:22

Yalovaspor, Türkiye Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1. Hafta mücadelelerinde Yeşil Yalova FK ile karşılaşacak. Kulüp tarafından yapılan açıklamaya göre, 6 Ekim Pazar günü planlanan maç, Yeşil Yalova FK'nın 9 Ekim’de Çayelispor ile çıkacağı Türkiye Kupası mücadelesi nedeniyle, 5 Ekim Cumartesi gününe alındı. Yalova derbisi, her iki takım için de büyük önem taşıyor ve taraftarların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Maçın yeri ve saati ile ilgili güncel bilgiler şu şekildedir; 5 Ekim 2024 Cumartesi, saat 14.00 stadyum Yalova Atatürk Stadyumu. Her iki takımın da sezon başlangıcını galibiyetle yapmak istediği bu önemli karşılaşma için taraftarlar arasında heyecan dorukta bekleyiş devam ediyor. Yalovalı futbolseverler nefeslerini tuttu ve aradan dolayı özledikleri takımlarına ve tribün atmosferine kavuşmak adına, maç gününü iple çekiyor

Murat Can Aytemur