Yalova’da Çiftlikköy ve Semt77’nin grubu ile rakipleri belli oldu

2023-2024 sezonunda ilimizi Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde temsil edecek olan Çiftlikköy Belediyespor ile Semt77 Yalovaspor’un rakipleri belli oldu

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2023 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2023 14:53
https://www.yalovahayat.com/

Kura çekimi sonrasında şampiyonluk mücadelesi verecek olan takımlarımız 9. Grupta yer alacak. Çiftlikköy Belediyespor ile Semt77 Yalovaspor’un yeni sezondaki rakipleri Bursa’dan İnegöl Voleybol, Kestel Belediye Gençlik, Nilüfer Belediyesi, Kocaeli’nden Darıca Çınaraltı Gençlik ve Gölcük İhsaniye takımları oldu.

İlginizi çekebilir / Semt 77 Yalovaspor'un Yabancı Oyuncuları Türkiye'ye Geldi

İlginizi çekebilir / Yalovaspor’un gücüne güç katan bir yeni sponsor daha

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Voleybol 2. Ligleri’nde 2023-2024 voleybol sezonunun fikstür çekimi, Türkiye Voleybol Federasyonu’nun Ankara Merkez Ofisi’nde yapıldı. TVF resmi Youtube kanalından gerçekleşen kura çekimini, TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu ve TVF Lig İşleri Danışmanı Recep Nurtanış gerçekleştirdi. Açılış konuşmasını yapan TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, “2023-2024 voleybol sezonu Türkiye 2. Liglerinin kura çekimini gerçekleştiriyoruz. Sezonumuzun kazasız ve sakatlıksız geçmesi temennisiyle başarılar diliyorum” dedi.

Göksu’nun ardından söz alan TVF Lig İşleri Danışmanı Recep Nurtanış, yeni sezon ve lig statüleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Çiftlikköy Belediyespor ile Semt77 Yalovaspor’un yeni sezondaki rakipleri Bursa’dan İnegöl Voleybol, Kestel Belediye Gençlik, Nilüfer Belediyesi, Kocaeli’nden Darıca Çınaraltı Gençlik ve Gölcük İhsaniye takımları oldu.

Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Liginde 2023-2024 sezonu 22 Ekim Pazar günü başlayacak ve ilk yarı 3 Aralık Pazar günü son bulacak. İkinci devre ise 17 Aralık Pazar günü start alıp normal sezon 4 Şubat Pazar günü son bulacak.

Ligin ilk haftasını Semt77 Yalovaspor bay geçecek. Bir diğer temsilcimiz Çiftlikköy Belediyespor ise saha ve seyircisinin önünde Kestel Belediye Gençlik’le karşılaşacak. İkinci haftada ise Yalova derbisi heyecanı yaşanacak. Semt77 Yalovaspor- Çiftlikköy Belediyespor kozlarını 29 Ekim Pazar günü 90. Yıl Spor Salonu’nda paylaşacak.

2023-2024 sezonunda Türkiye Kadınlar 2. Ligi’nde 16 grupta 144 takım mücadele edecek. Çift devreli lig usulü oynanacak maçların ardından gruplarında ilk iki sırayı alacak 32 takım çeyrek finale yükselecek. Temsilcilerimizin mücadele ettiği 9. Grup’ta son sırayı alacak takım ise bir alt lige düşecek.

Hilal Baldemir